Luksus på budsjett!

Speilmøbler er neppe en ny ting på markedet og det har blitt mye brukt gjennom årene. Møbler med speil skaper lys og refleksjoner rundt i rommet, som gjør at rommet virker lysere og varmere. Ikke minst gir det rommet ditt en luksuriøs og klassisk stil som ikke vil gå ut av moten. Men hvordan kan du gjennskape stilen? 

Bilder lånt fra DesignformCentsationalExtrapetitIKEA

Sidebord, konsollbord, kommoder i speilglass… Disse glamorøse møblene har vært på markedet lenge og er kjent for å tilføre rommet en god dose luksus. Har du vært på jakt etter et slikt prydmøbel, har du også kanskje lagt merke til at det ofte havner uten for budsjettet. Godt utenfor budsjettet. Ikke bare koster de skjorten, men de er også svært skjøre. Å skaffe seg disse glamorøse møblene er ikke alltid en god idé hvis du ikke har tenkt til å omgås dem med ekstremt omhu eller bruke dagene til å tørke støv. Så hva gjør du hvis du drømmer om speilmøbler, men ikke orker stresset med speilglass?

Har du vært ute etter speilmøbler før har du kanskje lagt merke til at det koster skjorten! Derfor gir vi deg mulighet til å skape den luksuriøse stilen, til en betraktelig billigere penge!

Hvorfor velge speileffektfolie?

✓ Speileffekt-finish
✓ Enkel å rengjøre
✓ Tåler vann, søl og 75 grader
✓ Kan fjernes igjen
✓ Miljøvennlig

Med våre fantastiske speilfolier kan du gjenskape den luksuriøse stilen til en betraktelig billigere penge! Foliene har en realistisk speileffekt og kommer med ferdig lim på baksiden. Speileffektfolien ser helt fantastisk ut på kommoder, sminkebord eller for eksempel nattbord. Det er bare å fjerne beskyttelsespapiret og feste folien på en slett flate og vips, så får du et glamorøst møbel du ikke behøver å være redd for skal sprekke. I tillegg er våre folier superenkle å rengjøre, så du trenger heller ikke å tenke på alt stresset med å rengjøre vanlig speil. Du får våre speileffektfolier i en rekke forskjellige størrelser, du kan se alle HER.

Med speilfolie får du et fiks-ferdig glamorøst møbel du ikke behøver være redd for skal sprekke.

Slik oppdaterer du et IKEA-nattbord speileffektfolie!

Se hvordan du oppdaterer et kjedelig IKEA-møbel med en lekker Speileffektfolie! Du finner folien vi har brukt HER.

Steg for steg:

  1. Vask flaten godt. La det tørke før du begynner montering.
  2. Mål opp bordet og klipp til mengden folie du trenger.
  3. Dra av ca 10 cm av beskyttelsespapiret og posisjoner folien på underlaget.
  4. Fest folien med en tapetsletter. Jobb deg fra midten av folien og utover for å unngå dannelse av luftbobler. Hvis det blir skjevt kan du dra opp folien sakte og begynne på nytt.
  5. Dra av mer og mer av beskyttelsespapiret etterhvert som du fester folien til underlaget.
  6. Skjær til slutt bort overflødig kontaktplast med en skarp tapetkniv. 
  7. Dra av det øverste beskyttelsespapiret og la herde i 24 timer.

Bli inspirert av kundeprosjekter!

speil1_kunde

En lekker oppgradering: Bildet til høyre er innsendt av Christy. Bildet til høyre er innsendt er Instagrammer @saramilshome

kundebilder_spei

Forny møbelene på 1-2-3: Bildet til venstre er innsendt av Instagrammer @harlemhome. Bildet til høyre er innsendt av instagrammer @@linda_aas_solbakk.

speil-kunde

Få en luksuriøs stil: Bildet er innsendt av Jane.