STJEL STILEN: Få et lekkert speilbord

stjel_stilen

Speilmøbler er neppe en ny ting på markedet og det har blitt mye brukt gjennom årene. Møbler med speil skaper lys og refleksjoner rundt i rommet, som gjør at rommet virker lysere og varmere. Ikke minst gir det rommet ditt en luksuriøs og klassisk stil som ikke vil gå ut av moten. Men hvordan kan du gjennskape stilen? 

Bilder lånt fra DesignformCentsationalExtrapetitIKEA

Har du vært ute etter speilmøbler før har du kanskje lagt merke til at det koster! Derfor gir vi deg mulighet til å skape den luksuriøse stilen, til en betraktelig billigere penge!

Vår fantastiske speileffektfolie er en selvklebende folie med en helt realistisk speileffekt. Folien kommer med ferdig lim på baksiden og egner seg best på slette flater for at du skal oppnå best resultat og glans. Den passer perfekt til kommoder, sminkebord eller nattbord!

Se hvordan du oppdaterer et kjedelig IKEA-nattbord med en lekker Speileffektfolie!

Se hvordan du oppdaterer et kjedelig IKEA-møbel med en lekker Speileffektfolie!

 

 

moodboard_mirror

Bilder lånt fra DesignformCentsationalExtrapetitIKEA

Bli inspirert av kundeprosjekter!

speil1_kunde

En lekker oppgradering: Bildet til høyre er innsendt av Christy. Bildet til høyre er innsendt er Instagrammer @saramilshome

kundebilder_spei

Forny møbelene på 1-2-3: Bildet til venstre er innsendt av Instagrammer @harlemhome. Bildet til høyre er innsendt av instagrammer @@linda_aas_solbakk.

speil-kunde

Få en luksuriøs stil: Bildet er innsendt av Jane.