Rask og enkel kjøkkenoppgradering!

Med kontaktplast kan du enkelt fornye kjøkkenskapene dine og benkeplaten! Løsningen er perfekt for deg som leier eller vil ha en rask oppgradering uten å måtte dra frem malespannet. Vi anbefaler at man bestiller vareprøver av kontaktplast før du handler inn til hele kjøkkenet. På den måten får du sett fargen i virkeligheten først, og sett hvordan den passer inn med resten av interiøret.

FORNY KJØKKENSKAPENE PÅ 1-2-3!

Se hvordan vi oppgraderte kjøkkenfrontene med kontaktplasten Premium Marineblå i videoen under. Du finner folien vi har brukt HER.

Hva er Premium kontaktplast?

Premium kontaktplast er tykkere enn våre andre selvklebende folier. Den etterligner malt treverk og har en dyp struktur slik at man får et veldig realistisk resultat. Den ekstra tykkelsen gjør montering enda enklere og folien mer robust. Kontaktplasten kommer ferdig med lim på baksiden, så det eneste man trenger å gjøre er å fjerne beskyttelsespapiret og feste den der du ønsker. Disse passer perfekt til å blant annet fornye kjøkkenskap, baderomsservanter og garderobeskap. Sjekk ut alle fargene vi tilbyr HER!


RASK FORNYELSE AV BENKEN MED KONTAKTPLAST!

Står ikke benkeplaten helt i stil med resten av hjemmet? Vi viser deg hvor enkelt du kan fornye den på videoen under! Her har vi brukt kontaktplasten Uni Lack Hvit og du finner den HER.