Slik skjermer du innsyn med vindusfolie!

Er du lei av å tørke støv av persienner eller av at alle kan se inn hos deg? Vindusfolie er ikke bare dekorativt og hjelper mot falming av interiør, den passer også perfekt til å begrense innsynet – uten å forhindre sollyset! Vet du hva det beste er? Våre statiske vindusfolier er superenkle å montere og de festes kun med vann! Dermed får du en folie som er både gjenbrukbar og som ikke etterlater seg merker når du drar den av.

Hvilken vindusfolie skjermer best innsyn på badet?
Vi anbefaler kolleksjonene Static og Static premium da de er produsert med et innovativt statisk konsept slik at monteringen skal bli enklest mulig. Disse er gjenbrukbare, så da kan du bare dra de av og plassere de andre steder rundt i huset om du ønsker det. Dette er perfekt om du for eksempel leier og er redd for å etterlate merker. Vi har også selvklebende vindusfolie som monteres på samme måte. Denne har lim på baksiden og kleber seg lett til vinduet. Denne kan etterlate limrester, men dette kan du enkelt vaske bort med såpevann og en klut. Våre selvklebende vindusfolier oppleves også som mer transparente, dermed vil farger og skygger bli mer fremhevet med disse.

Hvilket design skal jeg gå for?
Vi tilbyr både diskré og mer dekorative vindusfolier, så dette går på personlige preferanser. Velger du en stilig og dekorativ vindusfolie, vil den skjerme like godt som en klassisk vindusfolie. Vi tilbyr også vindusstriper som gir deg mulighet til å leke deg med flere design og størrelser for et helt unikt utrykk. Du har over 70 ulike design å velge blant, så skulle du være usikker kan du alltids bestille vareprøver HER!

En klassisk eller dekorativ vindusfolie?

Klassisk eller dekorativt: Til venstre ser du vindusfolien Static Sand som har en jevn, solid farge og til høyre ser du vindusfolien Static Elliot som har et mer dekorativt mønster. Begge design skjermer like mye innsyn!

Hvordan monterer jeg folie på vindu?

Våre vindusfolier kan monteres på alle slette flater som er helt fri for støv og smuss. Eneste du trenger er å klippe folien til riktig størrelse, spraye vinduet med vann og dra av beskyttelsespapiret som kommer med. Posisjoner folien på vinduet og bruk en sletter til å presse vannet fra midten og ut mot kantene. Eventuelle skjolder etter montering vil forsvinne når all vannet har forduftet og du vil få et feilfritt resultat uten luftbobler.

Vedlikehold av vindusfolie

Du kan enkelt rengjøre vindusfolien med milde vaskemidler som for eksempel Universalspray som ikke skader underlaget. Når du fjerner en selvklebende vindusfolie kan du vaske vinduet med såpevann om det skulle være noe limrester igjen. Går du for Static eller Static Premium vindusfolier, er det bare å dra den rett av og feste den for eksempel på dusjkabinettet!

Sett farge på hjemmet med vindusfolie!

Fargerik: Med vindusfolien Nantes kan du sette farge på hjemmet og skjule innsyn.