Slik flislegger du gulvet på minutter!

Hva om noen hadde fortalt deg at du kan få et nytt gulv på bare minutter? At du kan slippe strevet med vanlig flislegging? Eller slippe å leie inn en dyr flislegger? Dette geniale produktet lar deg fornye gulvet ditt på 1-2-3!

Hva er selvklebende gulvfliser?


✓ Fliser med ferdig lim på baksiden
✓ Kuttes med tapetkniv
✓ Ingen fuging eller spesialverktøy
✓ Kan brukes på våtrom
✓ Kan festes over gamle fliser

Classic Tiles flisene kan festes direkte over eksisterende gulv på kjøkken, bad, vaskerom eller gang. Disse innovative flisene er selvklebende og kan enkelt kuttes med tapetkniv. Du slipper dermed lim, fuging eller avanserte kappeverktøy. De er spesiallaget for å dekke over gamle fliser, så du behøver heller ikke gjøre noe i forkant med gulvet ditt. Best av alt? Du kan montere de helt selv!

Spesifikasjoner

Hver flis er 30,5 x 30,5 cm store for å dekke gamle fliser med fuger. De har en tykkelse p 1,2 mm slik at de både er enkle å jobbe med og stabile. Materialet de er laget av er PVC, men hvert design kommer med ulike strukturer og finish som gjør de svært virkelighetstro.

Velg blant flere flotte design!

Velg blant fantastiske design som etterligner stein, treverk og marokkanske fliser. Du finner alle designene vi har HER. Er du usikker på hva som vil passe hjemme hos deg, anbefaler vi at du bestiller vareprøver for å se. Vareprøver av gulvfliser finner du HER.

Hvordan monterer du flisene?

Steg-for-steg:
  1. Vask underlaget godt og la det tørke.
  2. Fjern beskyttelsespapiret på baksiden av flisen, og fest den til underlaget.
  3. Press flisene mot underlaget med hendene.

Det er viktig å merke seg at flisene bør ligge i romtemperatur i minimum 24 timer før du skal montere dem. Har du behov for å kutte til flisene gjøres dette enkelt med en tapetkniv. Kniven finner du HER.

Se monteringsvideo:

Her ser dere de populære Dark Slate flisene bli montert. Du finner de HER.
Her ser dere de stilige Moroccan Style flisene bli lagt. Du finner de HER.

Hvilket underlag er egnet for flisene?

Ideelle underlag for flisene er blant annet keramiske fliser, gulvbelegg og i campingvogn.
Uegnede underlag er gulv som er ubehandlet eller består av levende treverk. Slik som ubehandlet tregulv, laminat, parkett og klikk-vinyl. Flisene skal heller ikke brukes på gulv med varmekabler eller lignende, dette kan nemlig ødelegge limet i flisene over tid.

Kan flisene brukes på varmekabler?

Dessverre kan ikke flisene brukes på varmekabler, da det kan gå utover limet.

Kan flisene bøyes opp mot veggen?


Nei, flisene kan ikke bøyes. Dersom du har gulvbelegg eller fliser som går opp langs veggen, kan du montere flisene slik det vist på bildet under. Legg først en flis på gulvet, kutt opp flisen du skal ha på veggen til ønsket størrelse og monter den på veggen. For at monteringen skal bli bra er det viktig at vinkelen mellom vegg og gulv er helt rett. Har du for eksempel et gulvbelegg som buer opp mot veggen vil ikke dette fungere.

Blir flisene glatte?

Våre selvklebende gulvfliser oppleves ikke glattere enn vanlige gulvfliser laget av stein.

Tåler flisene vann og søl?

Ja, flisene er svært motstandsdyktige mot vann og søl. De kan også brukes på våtrom, men ikke i selve dusjsonen. Det blir for mye eksponering for vann over lang tid.

Hvordan rengjør man flisene?

Gulvflisene kan rengjøres med vanlig såpe og vann, men vi anbefaler ikke å bruke såpe som inneholder bleke- eller skuremidler.

Over ser du flisene Frogner Style. De finner du HER.

Hvordan fungerer flisene sammen med husdyr?

Gulvflisene kan fint brukes i hjem med katter og hunder uten problem. Men dersom man har for eksempel en katt som har for vane å kvesse klørne sine mot gulvet, vil det naturligvis kunne lage riper i dette produktet.

Kan man fjerne flisene igjen?

Ja, tester viser at flisene som ble fjernet fra flislagt underlag, ikke ga skader på underlaget. Det kan naturligvis gi skader på underlaget hvis underlaget allerede er sprøtt eller skadet fra før. Fjerner du flisene vil det mest sannsynlig være litt limrester igjen, men disse kan du fjerne med for eksempel Tec7 Cleaner som finnes hos byggevareforhandlere.

Hvordan er holdbarheten til gulvflisene?

Flisene sin holdbarhet er det samme som et vanlig gulvbelegg, så lengde de blir behandlet riktig.

Bli inspirert av våre kunder:

“Ble veldig fornøyd med oppussingen av gangen. Brukte fliser fra dere.😊” skriver Anne Helen som har lagt de populære gulvflisene Moroccan Style. Du finner de HER.

Gudrun har lagt de delikate Premium Marble flisene. Du finner de HER.
“Gjestetoalettet i kjelleren har fått litt kjærlighet🚽🖤” Skriver @katoiia etter å ha brukt de populære flisene Dark slate! Du finner de HER.
Sjekk hvilken forandring @tikibelle fikk etter hun la Dark Slate fliser i gangen! Du finner de HER.
Her har instagrammer @minimuffins fått “ny” gang med Moroccan Style gulvfliser. Du finner de HER.
Kaja har virkelig fått et nytt bad med flisene Grey Wood! Du finner de HER.
“Før var gulvet gult gulvbelegg, fornyet med sort marmor. Kjempefornøyd 👍” Skriver Hilde etter å ha fornyet gulvet på vaskerommet med Dark Slate gulvfliser. Lekkert! Du finner de HER.