Tapetsering har aldri vært enklere!

Endelig kan vi dele denne nyheten med dere! Ikke bare er det en norgesnyhet, men det er noe som vil revolusjonere tapetseringen. Med selvklebende tapet slipper du alt strevet som hører med vanlig tapet og du behøver heller ikke å leie inn en dyr tapetserer. I dette innlegget skal jeg vise deg hvordan du kan få tapetsert veggen din på 1-2-3!

selvklebende tapet

Tapet vil umiddelbart gi rommet ditt en helt egen karakter. Det er en fantastisk måte å tilføre enten farge eller mønster inn i hjemmet ditt. Selv om tapet virkelig har gjort sitt inntog i interiørverdenen igjen, er det mange som likevel velger å male fordi det er enklere. Bare tanken på stresset med tapetsering gjør at mange skyr unna, og det med god grunn! Vanlig tapetsering er ikke gjort i en fei og det krever fort en del verktøy og forarbeid. La oss for all del ikke glemme marerittet med å fjerne tapeten den dagen du ønsker det. Så hva gjør du hvis du har lyst til å løfte rommet med en flott tapet, men ikke orker alt stresset som medfølger?

Hvorfor velge selvklebende tapet?


 Enkel montering
✓ Rask og billig oppussing
✓ Enkel å rengjøre
✓ Perfekt for leieboere
✓ Kan enkelt fjernes igjen

SmartTapet er perfekt om du ønsker å sette preg på rommet ditt på en rask og billig måte. Tapeten er selvklebende, det betyr at den kommer med ferdig lim på baksiden. Du slipper dermed alt stresset med å finne riktig lim, slite med montering og fjerne vanskelige limrester. Det eneste du behøver å gjøre er å dra av beskyttelsespapiret og feste tapeten på veggen! Selvklebende tapet er spesiallaget for å gjøre tapetsering enkelt. Du behøver derfor ikke å leie inn en dyr tapetserer eller uroe deg for luftbobler når du selv setter den opp. Best av alt er at du slipper bryet som vanligvis kommer med å fjerne tapet, da SmartTapet kan dras av veggen på null komma niks! Selvklebende tapet vil heller ikke etterlate seg merker på veggen, det gjør den også perfekt til deg som leier. Så ønsker du en lekker, tapetsert vegg, men ønsker å slippe strevet det vanligvis medfører? Sjekk ut våre geniale selvklebende tapeter HER.

Spesifikasjoner

Hver rull kommer med ferdig lim på baksiden. En rull gir to strimler som dekker 1 meter av en standardvegg på på 2,4 meter.

Velger du selvklebende tapet kan du enkelt fjerne den uten at det etterlater noen merker på veggen din!
Velg blant flere flotte design!
Øverst fra venstre: Brickwall hvit (HER) , Silver Forrest (HER) , Damask Ombre (HER)
Nederst fra venstre: Geo Teal (HER) Brickwall Rød (HER), Royal (HER)

Se steg-for-steg montering av SmartTapet

Alle får det til: Charlotte, Lindas datter, viser deg hvordan du monterer selvklebende tapet i denne videoen. Designet i videoen finner du HER.
Før & etter hos Charlotte:
selvklebende tapet
Før/etter: Charlotte leier en leilighet og synes det var kjedelig med helt hvite vegger. Til høyre har hun fått lagt den delikate tapeten Silver Forest. Du finner den HER.

Hvordan monterer du SmartTapet?

Finn frem nødvendig verktøy. Du trenger målebånd, vater, blyant, linjal, SmartTapet sletter og kniv samt en gardintrapp eller noe å stå på.

  1. Tegn opp en rett, vertikal linje 50 cm fra veggen. Pass på at det blir rett.
  2. Dra av ca. 30 cm av beskyttelsespapiret og fest tapeten øverst på veggen. Tillat at tapeten ligger med litt overlapp over taket.
  3. Pass på at tapeten treffer markeringen du har gjort og fest den til veggen. Jobb deg fra toppen, mens du drar av beskyttelsespapiret og presser tapeten jevnt mot veggen med tapetsletteren.
  4. Jobb deg fra midten av folien og jevnt utover for å unngå eventuelle luftbobler.
  5. Skjær bort overflødig tapet på toppen og bunnen med en tapetkniv og bruk gjerne tapetsletteren som et hjelpemiddel.
  6. Heng opp neste strimmel med samme metode og legg den med et lite overlapp på ca. 1 mm.

Ofte stilte spørsmål

Hvor lenge vil SmartTapet holde seg på veggen?

Så lenge du følger vår monteringsguide når du legger tapeten, vil den vare så lenge du ønsker!

Hvilke vegger og overflater kan tapeten brukes på?

Egnede underlag: SmartTapet egner seg best på helt slette, rene og behandlede underlag. Tapeten kan brukes på både vegg og møbler, deriblant på malte gipsvegger, malte sponplater og baderomsplater. 
Hvis veggen ikke er overdreven porøs, teksturert eller ujevn, kan tapeten vår brukes på stort sett alle glatte overflater som betong eller trepanel også. Tapeten har en tendens til å sitte best på malte overflater, så dersom veggen din har blitt malt eller grunnet, vil det redusere sjansen for problemer med klistring. Vi anbefaler å teste med en vareprøve først, det finner du HER.

Uegnede underlag for tapeten er vegger med struktur, vegger som har gammel tapet, mursteinsvegger, umalte gipsvegger eller vegger som er malt med teflonmaling.

Kan jeg bruke tapeten på et bad eller bak en kjøkkenvask?

Ja, så lenge du følger de riktige instruksjonene for montering og tapeten ikke vil være i direkte kontakt med vann. Ved disse områdene er det ekstra viktig å se til at alle luftbobler er glattet ut.

Hvordan rengjør du SmartTapet?

Hvis det er behov for å rengjøre tapeten, tørker du bare med en fuktig klut. Du bør unngå kjemiske rengjøringsmidler eller blekemiddel, da det kan skade produktet.

Hvor enkelt er det å fjerne selvklebende tapet?

Det er kjempeenkelt å fjerne SmartTapet! Du behøver aldri å tenke på å skrape bort tapet igjen. Det er bare å dra den av, og den vil ikke etterlate noen merker.

Fikk du ikke svar på det du lurte på? Sjekk ut flere ofte-stilte spørsmål HER.