Alt du vil vite om selvklebende veggfliser

EasyTiles er Premium selvklebende 3D-veggfliser fra Lindas Dekor i topp kvalitet. Dette innovative produktet gjør oppussing enkelt! EasyTiles kan installeres på minutter uten spesialverktøy som man normalt trenger ved flislegging. Flisene klippes enkelt med en saks eller skjæres med en tapetkniv til størrelsen man trenger, og så er det bare å dra av beskyttelsespapiret og feste flisen på veggen. EasyTiles har allerede lim på baksiden, så man trenger ikke ekstra lim eller fugemasse. Enklere blir det ikke!

Hvorfor velge selvklebende fliser?

✓ Enkel montering
✓ 3x sterkere lim enn standard
✓ Kan festes over gamle fliser
✓ Ingen fuging
✓ Kan brukes på våtrom

Er du lei av flisene på kjøkkenveggen? Eller kanskje på badet? Eller har du kanskje lyst til å freshe opp campingvognen? Premium selvklebende veggfliser kan forvandle et rom på minutter! Slipp unna alle kostnadene som kommer med vanlig flislegging som håndverker, fjerning av gamle fliser, spesialverktøy og fug. Du sparer både tid og penger med selvklebende veggfliser. Flisene monteres direkte på din eksisterende vegg, og er perfekt som sprutvegg og ellers på kjøkken, bad, vaskerom, campingvogn og gang. Best av alt? Du kan montere de helt selv!

Velg blant ulike design

F.V: Subway Selvklebende vinylfliser (HER) , Stein Lys Grå aluminiumsfliser (HER) , Stein Mørk Grå aluminiumsfliser (HER) Marmor aluminiumsfliser (HER)

Alle våre fliser kommer med 3D-utforming som gir de en fantastisk realistisk effekt. Du kan velge blant to hovedkategorier: “steinfliser” og “vinylfliser”. Er det vanskelig for deg å velge hvilke fliser du skal gå for? Da anbefaler vi deg å bestille vareprøver så kan du se designene i ditt eget hjem og bestemme deg senere. Du finner vareprøvene HER!

Selvklebende steinfliser
Flisene som etterligner stein er laget av aluminium og PVC. Alle design har et innslag av sølv aluminium i seg. Et fliseark er 29,2 x 29,8 cm. Disse flisene selges enkeltvis.

Selvklebende vinylfliser
Flisene som etterligner klassiske subwayfliser er laget av PVC. Størrelsen på et fliseark er 31,7 x 26,9 cm. En pakke veggfliser dekker ca. 0,85 kvadratmeter.

Montering av steinfliser:

Hvordan montere steinfliser?

Du behøver: Hagesaks, tapetkniv eller bordsag, beskyttelsesbriller, blyant, vater, svamp og silikon.

1. Vask underlaget med en kraftfull fettfjerner. Pass på at du fjerner alt av fett og smuss.
2. Designet har ujevne kanter så disse må klippes/kuttes bort på den ene siden av den første flisen før montering. Klipp/kutt flisene til ønsket størrelse ved å bruke en hagesaks, tapetkniv eller en bordsag. Den første flisen må plasseres perfekt for å oppnå best resultat.
3. Marker en rett hjelpelinje på veggen. Dra av beskyttelsespapiret uten å være nær klisteret på baksiden. Fest første del av flisen på hjelpelinjen på veggen og press den godt på plass. Fortsett og legg de resterende flisene.
4. Vi anbefaler å legge et lag med silikon mellom kjøkkenbenken og veggen samt hjørner etter installasjon.
5. For å fjerne flisene: varm de opp med en hårføner slik at klisteret blir mykt og dra de forsiktig av.

Tips! Spray en liten dose med såpe og vann (2 spiseskjeer oppvaskmiddel og 5 dl vann)på veggen og spre det utover med en svamp. Da vil du kunne reposisjonere flisen innen sekunder under monteringen dersom det er behov for det.

Hvordan montere vinylfliser:

Hvordan montere vinylfliser?

Du behøver: Saks, vater, blyant

1. Vask underlaget med en kraftfull fettfjerner. Pass på at du fjerner alt av fett og smuss. La underlaget tørke helt før du fortsetter.
2. Designet har ujevne kanter så disse må klippes bort på den ene siden av den første flisen før montering.
3. Marker en rett hjelpelinje på veggen. Dra av beskyttelsespapiret uten å være nær klisteret på baksiden. Fest første del av flisen på hjelpelinjen på veggen og press godt ned.
4. Den første flisen må plasseres perfekt for å oppnå best resultat. Klipp flisene til ønsket størrelse ved å bruke en saks eller en tapetkniv.
5. Fortsett å legg de resterende flisene med et overlapp på fugene.
6. For å fjerne flisene: varm de opp med en hårføner slik at klisteret blir mykt og dra de forsiktig av.

Hvor kan du montere flisene?

Ofte stilte spørsmål:

Hvor holdbare er flisene?

Selvklebende fliser regnes som et permanent produkt og vil ikke falle av veggen før du velger å fjerne de. Flisene er av høy kvalitet og tåler fukt og varme som kommer på kjøkken og bad.

Kan de brukes i dusjen?

Nei, de kan dessverre ikke brukes i dusjsonen.

Vil fugene synes igjennom?

Nei, mest sannsynlig vil det gå bra, men test gjerne med en vareprøve først for å være på den sikre siden.

Tåler flisene varme og fukt fra f.eks. komfyr?

Ja. Flisene tåler varme og fukt som kommer fra komfyren, men dersom komfyren har en lufteventil i bakkant anbefaler vi å bruke en glassplate over for ekstra beskyttelse.

Hvordan rengjøres flisene?

Selvklebende veggfliser rengjøres enkelt med en fuktig klut. Bruk vanlig, milde vaskemidler og unngå midler med skure- eller blekeeffekt.

Hvor mange fliser trenger jeg?

Vinylfliser: En pakke inkluderer 10 veggfliser som dekker ca 0,85 kvadratmeter.

Steinfliser: Her selges flisene enkeltvis. 11 veggfliser vil dekke litt over 1 kvadratmeter.

Kan flisene monteres over nymalt vegg?

Nymalte vegger må tørke i minst 6 uker før man monterer flisene.

Kan man fjerne flisene i ettertid?

De kan fjernes igjen, men vær oppmerksom på at underlaget kan bli skadet. Bruk hårføner eller varmepistol på høy varme for å forenkle demontering.

Vil det komme flere design?

Ja, det vil komme flere design etterhvert. Vi setter stor pris på ønsker og tilbakemeldinger! Det blir alltid tatt med i betraktning når vi bestiller inn nye produkter. Du får gjerne komme med ditt ønske HER!